Det kedelige

Hvem står bag?

Sorø Bibliotek og Byråd og Kultur er initiativtager til SLARAFFEN. Biblioteket samarbejder med kommunens øvrige kulturinstitutioner, frivillige og foreninger om at give nogle gode, solide kulturtilbud og oplevelser til børnene alle dagene.

Der er stor opbakning fra en lang række af kommunens daginstitutioner, skoler og SFO, der om lørdagen.

Fællesskab, kreativitet og identitet

Hovedformålet med børnefestugen er at give børnene nogle gode kulturelle oplevelser, der er underholdende og har substans.

Børnene får mulighed for at indgå i nye fællesskaber og skabe relationer på tværs af stuer, klasser, køn og årgang. Det giver en følelse af at høre til og skaber identitet. Samtidig skal festivalen sætte fokus på kreativitet, leg og forskellige udtryksformer.

SLARAFFEN præsenterer børnene for mange forskellige indgangsvinkler til et emne, der appellerer til de forskellige sanser, intelligenser og måde at opfatte tingene på. 

Danmarks bedste sted for børn og familier

Sorø Kommunes vision er at blive Danmarks bedste sted for børn og familier. Med SLARAFFEN sætter vi fokus på børn, kultur og fælles oplevelser, og giver børnene mulighed for at undersøge et nyt tema hvert år.

Sponsorer og samarbejdspartnere i 2017

Uden vores sponsorer - ingen Slaraffen. Derfor stor tak til: 

Brand af 1848 Fond, Nordea Fonden, Trelleborg Fonden, Lions, Nyrup El, CTI reklame, Kultur & Fritidsudvalget i Sorø Kommune, Arbejdsmarkeds & Erhvervsudvalget i Sorø Kommune, Sorø Kunstmuseum, Natur Parnas, Sorø Musiske Skole, Skoler, SFO og daginstitutioner i Sorø Kommune, Missionsforbundets Børn og unge, 4H i Slaglille-Bjernede.  

 

   Nordeafonden Primaert Logo Payoff       

 

 

 

 

Kontakt

Byråd og KulturMette Tingholm

Tlf.: 57 87 61 16
meti@soroe.dk 
ÅbningstiderMan-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00
AdresseRådhusvej 8
4180 Sorø